Streekproducten


Gerrie heeft haar sporen verdiend in het bedrijfsleven waarbij zij onder meer in een slagersbedrijf werkte. Omgaan met klanten is haar zeker niet vreemd. Wout weet als natuurboer alles over het leven, wonen en werken in de natuur van Giethoorn. Hij werkt er nog dagelijks in en maakt ook de veranderingen mee. Bovendien heeft Wout in de horeca gewerkt als kok.

De producten zijn hoog gekwalificeerd en worden tegen zeer concurrerende prijzen aangeboden. De gasten worden op de streek eigen vriendelijke wijze tegemoet getreden.

Producten zoals: Boerenijs, boerenomelet, boerengehaktbal, zelfgeslacht rundvlees, en div. boeren kaassoorten. Zie hieronder een aantal producten:


Streekproducten:

Kaas

Goudse boerenkaas
Italiaanse kruiden
Fenegriek
Komijn
Olijf-tomaat
Tuinkruiden
Friesekruidnagel
Mosterdkaas
Brandnetel

 

Vlees

Verkoop van pure weide vlees van eigen bedrijf

Je bent wat je eet!

Bewust eten is belangrijk! Waar is mijn vlees geproduceerd, onder welke omstandigheden, welke voedingswaarden heeft het vlees dat op mijn bord ligt? Ons vlees zit boordevol met al het goede dat de natuur ons te bieden heeft! Hierdoor wordt,het vlees veel smaakvoller en wordt eten genieten! Onze koeien grazen het hele jaar door in de buitenlucht". Natuurlijk werken. "Onze weide bestaat uit grassen en uit kruiden. De voordelen voor u op een rij! Een vergelijk tussen traditionele en ons product: De vetzuurverhouding verandert ten gunste van Omega-3 vetzuren [tot 75%] en ten koste van Omega-6 vetzuren. Vlees en zuivel zijn belangrijke vetzuurbronnen. Een Omega-3 rijk dieet helpt tegen; hoge bloeddruk, hartritmestoornissen,hart- en vaatziekten, Alzheimer en ADHD. Een hoger CLA gehalte [tot 500%]. Het vetzuur CLA heeft in dierstudies bewezen groei van kankercellen te kunnen remmen. Een hoger TVA gehalte. TVA is een vetzuur dat pas ontdekt is . Het wordt dezelfde goede eigenschappen als CLA toegekend. Een hoger vitamine A gehalte [tot400%] en E [tot300%]. Deze twee vitamines zijn belangrijke antioxidanten. Zij binden vrije radicalen die kanker kunnen veroorzaken. Een hoger beta-carotheen gehalte [ tot 78%]. Beta-carotheen wordt door ons lichaam omgezet tot vitamine A.

Onze koeien worden niet behandeld met ANTIBIOTICA. Op ons bedrijf wordt geen kunstmest , bestrijdingsmiddelen , geen krachtvoer, en geen kunstmelk voor het jongvee gebruikt. Het pure weide vlees verwerken wij zelf. Ons vlees verkopen wij aan huis verpakt in kleine portie’s. Om de prijs hoeft u het niet te laten, het is beslist niet duurder dan het traditionele vlees.